Бургаският преподавател по математика Динко Раднев обяви, че се отказва

...
Бургаският преподавател по математика Динко Раднев обяви, че се отказва
Коментари Харесай

Математик се отказа от листата на ПП в Бургас

Бургаският учител по математика Динко Раднев разгласи, че се отхвърля от листата на " Продължаваме промяната ". Педагогът от Математическата гимназия удостовери пред " Труд " решението си. " Времето не ми стига, ангажиран съм доста и това е главната причина ", сподели Динко Раднев. Той изясни, че уговорките му го лишават тотално от всякакво свободно време и това е главната причина, за напускането на листата.

" Снощи да вземем за пример съм будувал цяла нощ, до 04 часа сутринта през днешния ден, с цел да направя регистрация на тима на деца от нашата гимназия за съревнование в Харвард ", добави учителят.

Раднев е девети в листата на коалиция „ Продължаваме промяната”. Той съобщи, че още когато водил диалози със СЕК /партия Средна европейска класа, която е мандатоносител на ПП/, нямал концепция да бъде в листата.
Водачът на листата на Политическа партия и водач на СЕК Константин Бачийски съобщи, че съгласно него, Раднев не е решил дефинитивно да напусне. " В момента съм в София, като се върна ще приказваме с него ", сподели Бачийски.

По думите му избрани хора " натискали " Раднев да вземе такова решение. - " Не, никой не ми оказва напън. Наистина се касае за неналичието на време ", разяснява преподавателят, чийто питомци печелят медали и надпревари, и изясни, че решението му е дефинитивно.


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР