Бургаският народен представител инж. Петър Кънев, председател на Комисията по

...
Бургаският народен представител инж. Петър Кънев, председател на Комисията по
Коментари Харесай

Инж. Петър Кънев съпредседателства заседание на Комисията по икономика и парични потоци на ЕС

Бургаският депутат инж. Петър Кънев, ръководител на Комисията по икономическа политика и туризъм в Народното събрание се завърна от посещаване в Брюксел. Той взе участие в огромна българска делегация, която беше в белгийската столица в границите на Българското председателството на Съвета на Европейския съюз.

Инж. Петър Кънев съпредседателства съвещание на Комисията по стопанска система и парични потоци на Европейски Съюз. В срещата са взели присъединяване сътрудници от целия ЕС-представители на всичките двадесет и осем страни-членки.

„ По време на визитата бяха разисквани извънредно значими тематики, касаещи общата данъчна политика и данъчно облагане на компаниите, работещи в региона на цифровите технологии. Коментирани бяха резултатите от проверки на подкомисиите към Европейския парламент по Панамските досиета и по офшорните зони. Дискутирани бяха и въпроси, свързани с понижаване на финансовите опасности и стабилизиране на банките и банковия бранш в Европа след рецесията в интервала 2007-2009 година ", осведоми инж. Петър Кънев.

Народният представител е сложил въпроса за по-скорошното решение на казуса за влизането на България в Шенген и разширението на Еврозоната.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР