Бургаският клуб набира самочувствие, вече е шести - на една

...
Бургаският клуб набира самочувствие, вече е шести - на една
Коментари Харесай

Черноморец 1919 мачка след прераждането, отнесе и Добруджа

Бургаският клуб набира самочувствие, към този момент е шести - на една ръка от промоция за елита

ФК " Черноморец 1919 " продължава превъзходната си серия във Втора лига и през днешния ден взе скалпа на още един от претендентите за елита - " Добруджа " Добрич. 

В среща играна пред към 1500 фенове на стадион " Лазур " акулите стигнаха до триумфа след попадение на Венци Славов във втората минута.

Прагматичният жанр, който треньорът на бургаския клуб Ангел Стойков постанова, действително не разреши на гостите да се върнат в мача.

Отборът на " Добруджа " е с най-високия бюджет в лигата - най-малко 2 пъти по-голям от този на " Черноморец ". 
 Доктор Спасимир Иванов, притежател на МБАЛ " Лайф Хоспитал ", е един от спонсорите на " Черноморец "
Бургазлии обаче не им оставиха никакъв късмет. С тази победа " Черноморец " влезе в топ 6 с актив от 13 точки - единствено на 3 по-малко от втория " Спартак " -Варна. Отличната серия, в която влязоха възпитаниците на Стойков, освен им дава успокоение в лигата, само че и ги кара да мечтаят за по-сериозни цели. 

" Черноморец " попадна в групата в последния вероятен миг, небрежно образува тим и задачата бе да се бори за избавяне. Сезонът обаче потегли доста добре и в този момент тимът е в челните места. 

Това връща от ден на ден почитатели на футбола на стадиона. Привържениците на акулите изстрадаха последните десетина години, лутайки се по ниските дивизии и в този момент след своето прераждане стартират още веднъж да се целят високо. 
 Собственикът на " Мастърхаус " Павел Бошнаков също поддържаше " Черноморец " от трибуните
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР