Бургаският духов оркестър е номиниран за наградата Кристална Лира в

...
Бургаският духов оркестър е номиниран за наградата Кристална Лира в
Коментари Харесай

Подкрепете номинацията на Бургаския духов оркестър за наградата Кристална лира

Бургаският духов оркестър е номиниран за премията Кристална Лира в категория " Духов оркестър ". Престижното отличие се присъжда от Съюза на българските музикални и танцови дейци. Тази година бургазлии се изправят против друга почтена номинация – на духовия оркестър към двореца на културата в Перник.

Компетентно жури от експерти в музиката ще дефинира едната премия в категорията, а другата е на публиката и за нея може да гласоподава всеки. Това става с позвъняване на телефонен номер *7576, като се следват инструкциите на оператора. Срокът за гласоподаване е до 12 ч. на 30.10.18 година, вторник.

Номинацията на Бургаския духов оркестър е за Коледния концерт в Културен дом на нефтохимика на 8 декември 2017 година, за Коледния концерт в Експоцентър " Флора " на 14 декември 2017 година, за цикъла от 18 концерта в интервала 26 юни - 31 август 2018 година на открити подиуми " Охлюва ", пред Летния спектакъл, Община Бургас и Експоцентър " Флора " и за присъединяване във Фестивала " Джаз в Бургас " през юли и август 2018 година

Ето и номинациите във всички категории на тазгодишния конкурс Кристална лира.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР