Бургаският апелативен съд остави в ареста двама братя от Ямбол,

...
Бургаският апелативен съд остави в ареста двама братя от Ямбол,
Коментари Харесай

Арест за двама бургаски дилъри

Бургаският апелативен съд остави в ареста двама братя от Ямбол, упрекнати в произвеждане, владеене и разпространяване на опиати. Определението е дефинитивно, оповестиха от пресцентъра на правосъдната инстанция.

Николай Ж. и Христо Ж. са упрекнати, че в изискванията на продължавано закононарушение и съучастничество, в жилище в Ямбол са произвели и държали за разпространяване високорискови наркотични субстанции. В жилището са открити 24 пакетчета метамфетамин, две от тях са публикувани, показват от съда.

Взетата от Окръжен съд – Ямбол първична мярка за неотклонение „ задържане под стража “ е обжалвана от двамата обвинени. Апелативните магистрати намират жалбите за неоснователни и определението на ямболския съд е обосновано и законосъобразно, допълват от по-висшата правосъдна инстанция.

Според повдигнатите им обвинявания, законът планува наказване от 2 до 8 години отнемане от независимост и санкция от 5 000 до 20 000 лв.. Съществува заплаха обвинените да се укрият или извършат ново закононарушение, в случай че не бъдат под стража. Двамата имат предходни осъждания за закононарушения от общ темперамент, показва още в претекстовете си въззивният правосъден състав.

В края на март по искане на Окръжна прокуратура - Ямбол бе взета мярка за неотклонение „ задържане под стража “ във връзка с други двама души, упрекнати за това, че незаконно държали за разпространяване над 13 кг канабис, както и за присъединяване си в незаконна група, която се занимавала с държане и разпространяване на марихуана.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР