Бургаските пандизчии от строго охраняваното крило на 4-ия етаж са

...
Бургаските пандизчии от строго охраняваното крило на 4-ия етаж са
Коментари Харесай

Секс подарък в бургаския затвор! Докараха хубавелката Цвети и оставиха килията й отключена

Бургаските пандизчии от строго охраняваното крило на 4-ия етаж са били прелестно сюрпризирани, откакто преди дни им е сервирано истинско бонбонче – някогашната маникюристка, настояща затворничка Цветелина Гайдарска, която била вкарана в техния бранш, а килията й оставена отключена, оповестява бургаският уебсайт Флагман. Потресаващият случай е от 27 януари т.г., когато Цветелина, излежаваща присъда за разпространяване на опиати в Сливенския затвор, била конвоирана до Бургас, с цел да бъде разпитана в качеството си на очевидец по дело, в което  е потърпевша. Става въпрос за непозволено изпразване на дебитната й карта, за което тя упреква няколко лица, познати на полицията като извънредно пропаднали наркомани.

След идването в Бургас, тя не била настанена в женска килия, каквато е практиката, а качена на четвъртия етаж. Това обаче нямало да бъде чак подобен проблем, в случай че освен нейната килия, а и няколко други, не били забравени отключени. Дали е съзнателно – може единствено да гадаем, само че малко по-късно при Цветелина нахлул озверял и доста загорял пандизчия, който, се опитал да я изнасили.

Действията били прекратени поради истеричните крясъци на маникюристката, които отеквали из цялата постройка. Надзирателите са го спрели преди осъществяването на половия акт. Затворникът е върнат в килията, а дамата – отделена в друго помещение.

„ Това, което мога да ви кажа, е че има формирана инспекция. Разпоредена е от Главната дирекция и като завърши ще разберете резултата. Ако някой счита, че този случай ще се неглижира – се лъже. Работи се по него и резултат ще има скоро “, сбит бе директорът на пандиза в Бургас Бранимир Мангъров, който даде обещание, че отговорните ще си понесат отговорността и нито един подробност няма да бъде затулен.

Мангъров удостовери за случая, само че не се съгласи с изказванието, че на четвъртия етаж имало единствено доживотници.

Цветелина е на 41 години, а справката показва, че е с три присъди – за опиати. Тя е от София, само че от няколко години живяла в Бургас. Имала квартира в блок 23 в ж.к. “Зорница “, където е била до влизането си в пандиза преди половин година.

Източници от ъндърграунда разкриха, че преди време постоянно злоупотребявала с друга синтетика, само че в последните месеци била различен човек. Казвала, че желае най-сетне да се почисти и да употребява последната опция, с цел да построи естествен живот.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР