Бургаски крадец е бил задържан от полицията след дълга серия

...
Бургаски крадец е бил задържан от полицията след дълга серия
Коментари Харесай

Бургаски крадец падна от високо по време на обир и си строши гръбнака

Бургаски апаш е бил арестуван от полицията след дълга серия от обири. При една от тях той пада от втория етаж и си чупи прешлен. Въпреки това 37-годишния мъж съумява някак да избяга от мястото на престъплението дружно с плячката си и да се укрие в скривалището си.

Митков е стар познайник на органите на реда с цялостен поменник от закононарушения и предходни осъждания е махленски до този миг в пет обири, съобщи флагман.

В дните сред 2 и 5 декември той разрушил входната врата на къща в кв. " Рудник ", намираща се на ул. " Стара планина ". От нея открадла два перфоратора, бензинова резачка за дърва и две кафе-машини, всичко на обща стойност към 2 000 лева Те са благосъстоятелност на 51-годишен мъж от квартала. 

Между 10 и 11 декември, още веднъж посредством взломяване на входна PVC врата проникнал в магазин за домашни използва, ситуиран на ул. „ Дунав “ в кв. „ Черно море “, стопанисван от 44-годишна жена, той откраднал 50 лева и голям брой часовници, обеци, пръстени, акумулатори по 1,5 v и други дребни движимости

Същата вечер, по аналогичен метод проникнал в прилежаща на магазина за домашни използва сладкарница, благосъстоятелност на 32-годишна жена, откъдето откраднал сумата от към 30 лева

Отново на 10 против 11 декемри той взломил входната PVC врата на хранителен магазин, ситуиран на ул. " Дунав "  в кв. " Черно море ", само че се присъединила алармата на СОТ-а и кражбата останала незавършена. Констатирано е, че от магазина няма осъществена кражба, само че е счупена една от камерите за видеонаблюдение, инсталирана пред комерсиалния обект, като е отсечен катинара на витрината за безалкохолни питиета пред магазина и са нанесени вреди по намиращата се начело кафемашина. По време на огледа настрана от хранителния магазин, в тревата са открити част от откраднатите от прилежащия магазин за домашни използва движимости часовници, монетник, обеци, акумулатори, счупената част от камерата и други

Последната му открита кражба е от 12 декември, когато той влезнал в двуетажна къща, ситуирана на ул. " Йорданка Димитрова "  в кв. " Черно море ". При слизане от терасата обаче паднал от втория етаж, получавайки фрактура на третия прешлен. Той обаче въпреки всичко е съумял да избяга и е укрил откраднатите движимости. Те са открити в изоставена постройка на някогашната детска градина, ситуирана на ул. " Тишина ".

37-годишният бургазлия направил цялостни признания за осъществените от него действия.  Работата по документиране на цялостната му незаконна активност продължава от чиновници на Пето Районно ръководство - Бургас, не е изключено да бъде махленски за още закононарушения. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР