Бургаски кандидат-депутат от ДПС е разследван за шофиране в нетрезво

...
Бургаски кандидат-депутат от ДПС е разследван за шофиране в нетрезво
Коментари Харесай

Разследват кандидат-депутата Васил Малчев за шофиране след почерпка

Бургаски кандидат-депутат от Движение за права и свободи е разследван за шофиране в нетрезво положение. Казусът бе прегледан на съвещание на Централната изборна комисия.

Той изясни, че от Областна дирекция на МВР-Бургас, Районно управление-Приморско, е постъпило искане - „ като ни изясняват, че имат следствие по досъдебно произвеждане по разказа на РУ-Приморско за закононарушение по член 343б, алинея 1 от Наказателен кодекс “.

Съответният текст от закона повелява: Който ръководи моторно транспортно средство с централизация на алкохол в кръвта си над 1,2 на хиляда, открито по надлежния ред, се санкционира с отнемане от независимост от една до три години и с санкция от двеста до хиляда лв..

От Министерство на вътрешните работи помолили ЦИК за информация по отношение на лице с посочени три имена и ЕГН и с непрекъснат и сегашен адрес в Царево. По информация на „ Флагман “ лицето е Васил Илиев Малчев, на 36 години.

Разследващите са попитали ЦИК дали той е вписан като претендент за национален преставител и са помолили за незабавен отговор. 

Справка демонстрира, че лице с тези имена е бил 20-и в кандидат-депутатската листа на Движение за права и свободи в Бургас за вота на 2 октомври.

ЦИК реши обаче да препрати писмото по подготвеност на Районната изборна комисия в Бургас.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР