Бургаската полиция закопча криминално проявения и осъждан Иван Аладжов, който

...
Бургаската полиция закопча криминално проявения и осъждан Иван Аладжов, който
Коментари Харесай

Арестуваха криминално проявен в Бургас, разбивал коли наред

Бургаската полиция закопча престъпно проявения и осъждан Иван Аладжов, който е обвинен за серия от обири от коли и жилища в града, разкри "Флагман ". Разследващите открили, че 27-годишният мъж от Братово е отмъкнал товарен автомобил Fiat Fiorino от центъра преди седмица.

Престъпленията на Аладжов обаче датирали още от средата на март, когато разрушил в „ Славейков” паркирана Dacia Sandero. Бандитът отмъкнал от купето на автомобила батерия и маркови очила.
В края на август Иван блъснал таксиметров автомобил, още веднъж Dacia, който бил паркиран пред бл. 80 в жк „ Меден рудник”. Оттам отмъкнал 40 лева на монети и мобилен телефон.

Собственик на BMW пък изгорен със скъпи принадлежности, които били в багажника на колата. Последвали нападения и в жк „ Братя Миладинови”. Там Иван разрушил две таксита - Dacia Logan и Opel Zafira. Явно обаче в тях не разкрил нищо скъпо и жълтите коли осъмнали единствено с потрошени стъкла.

Разследващите открили още, че за по-малко от седмица – от 29 септември до 6 октомври Иван съумял да нападна и още два автомобила Dacia и един апартамент. От колите е отмъкната техника и дребна сума.

Собственикът на апартамент в бл. 25 в жк „ Изгрев” обаче се дал прошка с газов револвер „ Екол” с 6 патрона към него, преносим компютър, таблет, сгъваем нож, телескопична палка и винтовер. Откраднатите движимости са открити конфискувани от служителите на реда.

Разследването по цялостната незаконна активност на 27-годишния Иван продължава.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР