Бургаската окръжна прокуратура образува разследване на умишлено убийство след трагедията

...
Бургаската окръжна прокуратура образува разследване на умишлено убийство след трагедията
Коментари Харесай

Разследват умишлено убийство след трагедията в Приморско

Бургаската окръжна прокуратура образува следствие на съзнателно ликвидиране след нещастието в аквапарка в Приморско, при която почина 18-годишният Станислав Гонев от старозагорското село Кирилово. Това заяви пред Дарик заместник-председателят на Апелативната прокуратура в Бургас Йовита Григорова.

По случая, посочи тя, са назначени две експертизи – сложна - техническа, която да откри редовността на водния атракцион, и здравна, с която да бъдат изяснени точните аргументи за гибелта на момчето.

„ Извършени са два огледа на мястото. Все още следствието е в доста ранна фаза. След правенето на експертизите и в случай че бъдат събрани задоволително доказателства, ще бъдат повдигнатиобвинения на съответни лица “, посочи Григорова.

По-рано през днешния ден родителите на починалия Станислав оповестиха, че евентуално служителят в аквапарка, който е пускал децата по пързалката, не е решил задоволително добре дистанцията. Именно това е повода, съгласно тях, синът им да получи съдбовни увреждания при конфликта си с другото момче.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР