Бургаската Бони Тейлър изненадващо сподели, че е имала любовна връзка

...
Бургаската Бони Тейлър изненадващо сподели, че е имала любовна връзка
Коментари Харесай

Тони Димитрова: Обичах чудовище!

Бургаската Бони Тейлър изненадващо показа, че е имала любовна връзка с принудител. Певицата успокои, че самата тя не е била унизена от въпросния мъж, като за момента реши да резервира името му в загадка, само че разяснява пред феновете си, че някой ден може би ще събере сили, с цел да опише покъртителната история с най-малки детайлности. И въпреки всичко, мнозина се досетиха кой е агресора, за който приказва изпълнителката на " Ах, морето ".

Повод за излиянията на Тони станаха зачестилите в последно време случаи на принуждение над дами и животни. Изпълнителката на „ Ах, морето “ постоянно е била бранител на онеправданите и не се тормози да показва мнението си свободно по всевъзможни публично значими въпроси и проблеми. Този път естрадната звезда се ужасила от следващ случай на принуждение над кученце, което е умряло. Историята я предизвика да опише своя неприятен спомен.
Реклама
„ Някога обичах един човек. До през днешния ден се чудя за какво.. Синът му докара едно черно бездомно куче. И го искаше. Подкрепих го. Кучето живееше при тях известно време, не беше научено на нищо и се изпишка няколко пъти в жилището им. И този, който обичах, го пребиваше от пердах! И тогава разбрах, че обичам страшилище! И всичко свърши още тогава в мен! Някой ден ще опиша... “, написа в обществените мрежи Тони Димитрова. Според близки до естрадната изпълнителка, най-вероятно става дума за последното й обществено известно гадже - бургаския артист Иван Ченов, който преди време взе участие и в " Гласът на България ".

Тони имаше къса връзка с него, за която и до през днешния ден горчиво съжалява. Приятелите на Тони са уверени, че тя засяга точно Иван в покъртителната история за принуждение, която споделя. Преди време тя загатна, че до момента в който са били дружно, Иван й е свалял звезди, а тя е била наивна и му е вярвала категорично, до момента в който той се е възползвал от доверието й и я е мамел, написа Lupa.bg.
Реклама
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР