Burgas24.bg Районен съд – Бургас наложи административно наказание Глоба в максималния

...
Burgas24.bg
Районен съд – Бургас наложи административно наказание Глоба в максималния
Коментари Харесай

Французинът, заплашвал туристи в Бургас, се размина с глоба от 500 лева

 Burgas24.bg Районен съд – Бургас наложи административно наказване " Глоба " в оптималния размер от 500 лв. на френския жител Жулиен Б., за нарушение на публичния ред и успокоение. Съдът призна нарушителя за отговорен в това, че на 16.07.2021 година, към 13.00 часа, на Централен плаж в гр. Бургас, се е държал нападателно и непочтено, с разгънат нож в ръка, пред повече хора на обществено място, в оскърбително нарушаване и държане към Д. И. и С. К.

Съдебното произвеждане бе формирано по отношение на акт за констатиране на дребно безчинство, формиран на задграничния жител, който е публицист, пътуващ и пишещ книги.

Според правосъдната инстанция Жулиен Б. е , изразена в демонстриране на оскърбително отношение към плажуващите и с действието си е нарушил публичния ред и успокоение.

Бургаският областен съд, като реши степента на социална заплаха на действието, както и събитието, че Жулиен Б. призна осъщественото от него, счете, че за коригиране на нарушителя и за реализиране на задачите на предварителната защита, френският жител ще бъде осъден с " Глоба ", в размер на оптималния очакван в Указа за битка с дребното безчинство.

Решението на Районен съд – Бургас предстои на обжалване пред въззивна инстанция в период до 24 часа.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР