Burgas24.bg виж галерията Тираджията Игор Туховский, който се напи и причини

...
Burgas24.bg виж галерията
Тираджията Игор Туховский, който се напи и причини
Коментари Харесай

Тираджията Игор се призна за виновен! Цялата рода на убития иска обезщетения!

Burgas24.bg виж галерията Тираджията Игор Туховский, който се напи и аргументи гибелта на Ниязин Юсуф от руенското село Планиница в злополука, напълно признава виновността си. Той пожела делото против него да се гледа по съкратената процедура. Това стана ясно по време на разпоредителното съвещание, което тече сега, предава кореспондент на Burgas24.bg .

Цялата рода на убития Юсуф бе конституирана като частни обвинители.  

Припомняме, че украинският камионджия Игор, шофирайки влекач " Скания " от Шумен към  Карнобат, провокира тежкото меле, забивайки се в товарен автомобил " Мерцедес Вито ". От ПТП-то на място почина лидерът на мерцедеса 40-годишния Ниязи Юсуф от руенското село Планиница. Част от станалите пасажери, измежду които три деца и две дами, бяха настанени в болничното заведение в Шумен.

Игор е бил пийнал - дрегерът регистрира 2,81 промила централизация на алкохол. Той се е карал с несъобразена с пътните условия скорост. В изострен десен завой, губи надзор над ръководството на автомобила и навлиза  в лентата за насрещно придвижване, където блъска движещия се там товарен автомобил " Мерцедес Вито ". От удара мерцедесът е избутан  отвън пътното платно в крайпътния прием.

Очаквайте детайлности!
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР