Burgas24.bg виж галерията Символично шествие в подкрепа на пловдивския лекар, застрелял

...
Burgas24.bg виж галерията
Символично шествие в подкрепа на пловдивския лекар, застрелял
Коментари Харесай

Бургазлии направиха символично шествие в подкрепа на д-р Димитров, вижте техните искания!

Burgas24.bg виж галерията Символично шествие в поддръжка на пловдивския доктор, прострелял циганина рецидивист Жоро Плъха се организира преди малко в Бургас, съобщи кореспондент на Burgas24.bg. След като се събраха пред Съдебната палата, към 50 души минаха по "Александровска " и стопираха пред постройката на общината. Организатор на проявата е Организацията за протекция на българските жители.
Въреки обстоятелствата, изнесени през днешния ден от пловдивската прокуратура, бургазлии изрично застанаха зад доктор Иван Димитров и обявиха, че на негово място евентуално биха реагирали по същия метод. Присъстващите се сплотиха към тезата, че се нуждаем от незабавни законодателни промени, които по-добре да пазят правата ни.
"Три пъти съм обирана и нищо не бе направено по въпроса. Следващия път със фамилията ми ще сме принудени да действаме по същия метод. Готова съм да понеса последствията, по този начин както ще си ги понесе и този, който влезе да краде от вкъщи ми. В тази страна единствено ромите имат права. Наскоро ми се наложи да отида в Спешното. Стоях пред вратата с окървавена ръка, споделиха ми, че не мога да вляза, тъй като вътре има пийнал ром. Докога ще сме малцинство в личната си страна ", пита млада жена, присъединила се в мирното шествие довечера.
Какво претенции насочиха бургазлии пред камерата на Burgas24.bg - вижте в нашето виедо!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР