Burgas24.bg виж галерията На 99% вярва, че синът ми е невинен.

...
Burgas24.bg виж галерията
На 99% вярва, че синът ми е невинен.
Коментари Харесай

Бащата на Иван за пръв път допусна, че синът му е убиец

Burgas24.bg виж галерията На 99% има вяра, че синът ми е почтен. Но нали знаете... постоянно има един % подозрение. Това сподели бащата на Иван Иванов, който през днешния ден бе наказан на осем години затвор, съобщи кореспондент на Burgas24.bg. Досега родителите на момчето с решителност обясняваха пред публицисти по какъв начин различен човек е умъртвил момичето, а синът им поел виновността от боязън. Днес обаче белокосият мъж не звучеше толкоз решително.

" Вчера мълчеше, само че през днешния ден сподели, че желае да приказва. Повтаря - не съм отговорен, не бях аз. На 99% му имам вяра. Но постоянно има един % подозрение. Той в никакъв случай не би тръгнал на разходка с нож... нямаше причина да я убие. Има си малко отклонения, само че това не е причина да прави такива работи. Ходеше на ресурсно учебно заведение... не е първенец, само че в никакъв случай не е бил нападателен. Осем години в учебно заведение да е правил такива работи? Не го ли виждате какво дете е? Дайте му работа и ще я свърши, един куп камъни ще придвижи “, опитваше се да убеди като че ли самичък себе си Димитър Иванов.

На другия полюс бе съкрушената майка на убитата Никол.

" Убил я е, тъй като го е подразнила... само че това не е причина да отнемеш човешки живот. Единствената обективна присъда е пожизнен затвор, съобщи почернената Мими Ставрева.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР