Burgas24.bg виж галерията Мехмед Юсеин, който закла в нощта на 25

...
Burgas24.bg виж галерията
Мехмед Юсеин, който закла в нощта на 25
Коментари Харесай

Вижте колко ще лежи Мехмед за кървавата баня в руенското село Снягово! Справедливо ли е наказанието?

Burgas24.bg виж галерията Мехмед Юсеин, който закла в нощта на 25 май 2017 новия брачен партньор на някогашната си жена Ереджеб, ще лежи 18 години в пандиза. Делото бе гледано по съкратената процедура, откакто през днешния ден 44-годишният мъж призна, че е отговорен за касапницата в рунеското село Снягово, съобщи кореспондент нa Burgas24.bg .  

Като частни обвинители на днешното съвещание се конституираха родственици на Ереджеб. " Искам най-малко 30 години, с цел да спим умерено " – това сподели пред съда дъщерята на заклания Ереджеб- Емне. Тя призна, че с татко си не са били доста близки, само че в този момент е останала без никаква опора. " Къде ще отида, в случай че се разведа? ", попита младото момиче, което съобщи кръвнина от най-малко 100 хиляди лева За малолетния му наследник Смаил бе поискана парична отплата от 60 хиляди лева посредством майка му.  Момчето имало проблеми след загубата на татко си и изпаднало в меланхолия. Най-голямата сума бе поскана от родителите на заклания мъж – 300 хиляди лева.  Съдът обаче даде общо кръвнина от над 400 хиляди лева на всички тях.

А през днешния ден в съда Айше – някогашната брачна половинка на Мехмед, не оправдава крайната му постъпка, само че описа, че е тя и децата й били подложени на тормоз от заклания мъж. " Не извинявам Мехмед, само че Ереджеб ни плашеше! Каза на Мехмед - както употребявам жена си, по този начин ще употребявам щерка ти ", показа Айше. Дори един път била видяла, по какъв начин е хванал малолетната й щерка за гърдите. Новият й мъж не давал на децата да беседват с техния кръвен татко, даже прибрал телефоните им, закупени от Мехмед.

Зашитата на Мехмед показа подписка, проведена от негови съселяни, в която са се присъединили 122 души. С нея те приканват за рационална присъда. " Както съм с жена ти, по този начин ще бъда и с щерка ти ", тези думи изречени от Ереджеб предизвикали крайните дейности на Юсеин. Освен това той бил сърдит, че праща пари от Англия, където работи, а някогашната му Айше е бременна и живее е с различен мъж.  

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР