Burgas24.bg припомня за кървавия инцидент, при който по време на

...
Burgas24.bg припомня за кървавия инцидент, при който по време на
Коментари Харесай

Помните ли Мехмед – касапинът от Снягово, който уби новия мъж на бившата си жена? Изправя се пред съда!

Burgas24.bg напомня за кървавия случай, при който по време на убийството 34-годишния мъж налагал чакащата бебе жена с винкел, с цел да не подвига звук и да не разсъни децата. Това разкри в правосъдната зала на трудноразбираем български език упрекнатият за касапницата по време на гледане на мярката му за неотклонение през лятото на 2017-а самият той.

След убийството Мехмед се кри цяла седмица от органите на реда. А пред съда мургавият мъж посочи, че си е изгубил мобилния телефон и желал да избяга от селото, с цел да не плаши жителите му.  

Ето какви са обвиняванията против Мехмед:

На 25.05.2017 година, към 01.00 ч. сутринта, в къща в с. Снягово, община Руен, преднамерено - като работил по авансово взето и премислено решение, снабдил се със средство за убийството - нож, както и с вила и лампа вид " първенец “ и съставил проект за метода на осъществяване на действието, умъртвил чрез нанасяне на прободна рана с нож в  региона на шията Е. Ш., до момента в който спял в дома си, като заради това събитие умъртвеното лице се намирало в безпомощно положение - закононарушение по член 116, алинея 1, т. 5 и т. 9, вр. член 115 от Наказателен кодекс.

На 25.05.2017 година, в с. Снягово, през нощта проникнал в непознато жилище - къща, населявана от Е. Ш. и А. Ш.— закононарушение по член 170, алинея 2, предл. 1, вр. алинея 1 от Наказателен кодекс.         
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР