Burgas24.bg писа преди две седмици е поканен на среща в

...
Burgas24.bg писа преди две седмици е поканен на среща в
Коментари Харесай

Развитие след публикация на Burgas24.bg! Министър Петя Аврамова поиска среща със служителя на ВиК-Бургас, който заплаши да се самозапали

Burgas24.bg писа преди две седмици е поканен на среща в Министерството на районното развиване и благоустройството. Това заяви самият той доскоро. Припомняме, че Стамболиев разгласи гладна стачка поради непрестанния душевен тормоз на работното си място и заплаши да се самозапали пред постройката на сдружението.

Днес бургазлията още веднъж посети редакцията на Burgas24.bg , с цел да опише за развиването по неговия проблем. След 10-дневна гладна стачка той е влезнал в болница и се е наложило да стартира лекуване. Въпреки това, след нашата обява мъжът е получил десетки позвънявания от познати и непознати хора, които са му засвидетелствали поддръжката си. Лично министърът на районното развиване и благоустройството Петя Аврамова го е поканила на среща, с цел да изслуша неговите причини и да се запознае с изложените доказателства.

" Спрямо мен има дискриминация и ще я потвърдя. Ако нещата не се решат тук, в нашите институции, ще стигна и до европейските “, закани се Стамболиев.

Цялото изявление гледайте в нашето видео! Burgas24.bg дава правото на отговор на засегнатата страна!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР