Burgas24.bg организаторът на Българовското шествие Пламен Карашев за двете близначки

...
Burgas24.bg организаторът на Българовското шествие Пламен Карашев за двете близначки
Коментари Харесай

Ето ги най-смелите българки – будителите на нашето време!

Burgas24.bg уредникът на Българовското шествие Пламен Карашев за двете близначки Мария и Гергана Ангелови от отбор " Деултум " село Дебелт.
Навръх 3-и март - Националния празник на България Burgas24.bg , като медиен партньор отрази уместно събитията в Българово, които сложиха основите на една нова традиция. Днес уредникът Пламен Карашев реши да разкрие една дребна детайлност, която остана скрита от камерите и фотообективите.
" Когато видях, че дъждът се усилва, се обадих на девойките и им предложих авариен вид, съгласно който програмата трябваше да премине в читалището на град Българово. Мария обаче беше безапелационна - времето няма да ни спре, в случай че би трябвало в дъжда ще играем, само че ще бъдем на центъра. В този миг аз усетих огромната мощ на духа на две красиви девойки, които ръководени от Г-жа Лена Радева бяха приканили, даже и най-малките участници от отбор " Деултум "-село Дебелт, с които цяла седмица неуморно репетираха и бяха в основата на това празникът в Българово да се състои. Също желая да благодаря на всички музиканти, които макар евентуалните превалявания, споделяха - няма да се откажем, ще го създадем. Идеята бе моя, само че тези хора са в основата и се преклонявам пред тях ", сподели през днешния ден Пламен Карашев.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР