Бургас. Знаковите хип-хоп изпълнители от Ъпсурт“ и хаус бандата Deep

...
Бургас. Знаковите хип-хоп изпълнители от Ъпсурт“ и хаус бандата Deep
Коментари Харесай

Бургас: Хип-хоп изпълнителите от „Ъпсурт“ и „Deep zone project“ ще са част от най-новия музикален фестивал SPICE Music festival

Бургас. Знаковите хип-хоп реализатори от „ Ъпсурт “ и хаус бандата „ Deep zone project “ ще са част от най-новия музикален фестивал SPICE Music festival. Това разгласи на конференция през днешния ден Николай Тодоров, уредник на събитието, оповестиха от пресцентъра на Община Бургас .
Ицо Хазарта и компания ще взривят сцената с най-големите си шлагери на 9 август, а „ Deep zone project “ - на 10 август.
Паралелно със SPICE Music festival ще се организира и Street food & Art Festival от 7 до 11 август. Той ще бъде с вход единствено на 9 и 10 август, когато се организира музикалният фест, защото ще бъде обособена фестивалната зона за музикалното събитие на пристанището.
Жителите и гостите на града ще могат да се насладят, посредством разположените профилирани каравани и мобилни кухни, на ястия и специалитети от разнообразни страни, като Виетнам, Япония, Тайланд, Турция, Гърция и така нататък
Street food & Art Festival също ще има сцена, на която, с изключение на участия на музиканти, ще се изявяват известни кулинарни блогъри и влогъри, известни гурме гурута от ТВ формати, както и известни български звезди, за които тайнството на кулинарията е неизчерпаемо ентусиазъм и пристрастеност.
Неподозирани гении ще показва артистът Филип Аврамов – Фицата, който ще се показа пред посетителите на феста в друго амплоа – дружно с групата си „ Джинджифил “, той ще излезе на сцената на Street food & Art Festival и ще показва музикални умения, а след това ще покаже и гения си в кулинарията.
Друг специфичен участник във феста е Бате Енчо, който ще забавлява най-малките гости на Street food & Art Festival в ролята на самурай, а след това ще изненада присъстващите с японски специалитети.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР