Бургас. В рамките на програмата за отбелязване на Европейския морски

...
Бургас. В рамките на програмата за отбелязване на Европейския морски
Коментари Харесай

Бургас: Гранична полиция презентира дейността си по повод Европейския морски ден

Бургас. В рамките на програмата за отбелязване на Европейския морски ден, Регионална дирекция " Гранична полиция " - Бургас ще посрещне делегати от Федералната полиция на Германия. Това оповестиха от пресцентъра на Община Бургас . Участието им ще е по отношение на немското председателство на Форума на ръководителите на бреговите охрани на страните от Европейския съюз и асоциираните към Шенген страни (European Coast Guard Functions Forum - ECGFF). Предвидено е и присъединяване на чиновници от Италианската брегова защита, която ще е идващият ръководител на същия конгрес.
По мотив Европейския морски ден Регионална дирекция " Гранична полиция " - Бургас ще бъде хазаин на мероприятия, свързани с визитата на двете делегации - образуване и осъществяване на семинар под егидата на фондация " Ханс Зайдел " и представяне на техника и механически средства за граничен надзор на морската държавна граница.
На 1 юни 2018 година, Международен ден на детето, от 10.30 до 13.00 ч. на пирса на Морска гара-Бургас ще дебаркира гранично-полицейският транспортен съд " Обзор ". Всеки, който желае, може да се качи и да го прегледа.
В залите на Морска гара ще бъде презентирана активността на дирекцията по осъществяване на дилемите, свързани с граничния надзор и сигурността на морската държавна граница на страната, която се явява и външна на Европейския съюз. Ще бъде излъчен и филм, отдаден на 70-годишнината от основаването й.
На близкия паркинг чиновници от дирекцията ще презентират профилираната техника и кучета, с които се извършват дилемите по гранично наблюдаване и инспекциите на Граничен контролно-пропусквателен пункт.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР