Бургас. Ученици от шест училища в Бургас ще отбележат заедно

...
Бургас. Ученици от шест училища в Бургас ще отбележат заедно
Коментари Харесай

Ученици от шест училища в Бургас ще отбележат заедно Международния ден на толерантността на 13 ноември

Бургас. Ученици от шест учебни заведения в Бургас ще отбележат дружно Международния ден на толерантността от 11.00 ч. на 13 ноември 2019 година (сряда) в залата на Областна администрация - Бургас. Това оповестиха от пресцентъра на Община Бургас .
Читалище " Изгрев 1909 " осъществя с поддръжката на Областната администрация план за осъществяване на информационна самодейност за показване на културното разнообразие на Европейския съюз, поощряване на толерантността и предварителна защита на езика на омразата. Събитието " Децата и толерантността. Да наредим пъзела дружно " подчертава върху поощряване на толерантността в общуването, работата в екип и другарството. Първата част включва действия навън - флашмоб и нареждане на арт апаратура към Часовника на площад " Толерантност ". Следва практическа част с ролеви игри, разисквания и демонстрации. За край участниците дружно ще наредят особено направен " Пъзел на толерантността ".
Участници са 60 възпитаници от ОУ " Г. Бенковски ", ОУ " Св. Кл. Охридски ", СУ " Д. Чинтулов ", СУ " Й. Йовков ", ЧОУ " Д-р М. Монтесори " и доброволци от Професионална комерсиална гимназия.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР