Бургас. Страшното в България е, че деца убиват деца. Това

...
Бургас. Страшното в България е, че деца убиват деца. Това
Коментари Харесай

Съдия Стефан Стойков, Окръжен съд – Бургас: Страшното в България е, че деца убиват деца

Бургас. Страшното в България е, че деца убиват деца. Това сподели пред публицисти арбитър Стефан Стойков от Окръжен съд – Бургас във връзка наложеното наказване от 8 година „ отнемане от независимост “ на Иван И., обвиняем за ликвидиране на 11-годишно момиче в Бургас, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “ – Бургас .
По думите му като претекст за закононарушението се смята освен отводът от страна на момичето за интимна непосредственост. „ Другата причина е изкривената визия на обществото за това по какъв начин би трябвало да се развиват децата “, добави арбитър Стойков. Той сподели още, че лисата на образование във връзка с полезността на живота е причина за такива последици.
„ Невменяемостта е теза на отбраната, само че съгласно движимостите лица коефициентът на просветеност на момчето е с гранична стойност, т. е., той не е в тежка фаза на умствена назадничавост “, добави съдията. Той сподели още, че „ таванът “ на наказването за този вид закононарушение е 10 години, само че, защото няма доказателства за това, че действието е осъществено с особена свирепост, единомислещо е призната присъдата от 8 години затвор.
Мария ГЕОРГИЕВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР