Бургас става домакин на значимо събитие в календара на борбата

...
Бургас става домакин на значимо събитие в календара на борбата
Коментари Харесай

Шампионата по борба в Бургас събира над 140 юноши от 37 клуба

Бургас става хазаин на значимо събитие в календара на битката – държавния личен-отборен шампионат за юноши и девойки , който обгръща както свободния, по този начин и класическия жанр на битката. Събитието ще се организира в спортната зала „ Никола Станчев “ от 21 до 23 март, като се чака присъединяване на 143 юноши в свободния жанр от общо 37 клуб а.

Състезанието предлага на участниците и феновете една впечатляваща стратегия, разграничена по дни и категории. Началото ще бъде сложено с техническа конференция и чоп за юношите в свободния жанр на 20 март. Следващите дни ще бъдат изпълнени с мерене, елиминация, репешажи и финали , като всеки ден е отдаден на друга категория участници.

Особено внимание е обърнато на софтуерната страна на събитието, защото битките ще бъдат предавани онлайн в уеб страницата и YouTube канала на Българската федерация по битка. Това дава опция на необятен кръг от фенове, без значение от тяхното местонахождение, да се насладят на страстите и да поддържат своите любимци.

20 март – техническа конференция и чоп за юношите в свободния жанр
21 март – денят стартира с мерене за всички категории юноши, последвано от елиминация, репешажи, финали и награждаване
22 март и 23 март – надлежно дните за девойките и класическия жанр, които също включват мерене, надпревари и награждаване.

Бургас и зала „ Никола Станчев “ чакат с неспокойствие да посрещнат участниците и да станат очевидци на незабравими спортни достижения . Събитието дава обещание да покаже уменията и упоритостите на младите борци.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР