Бургас ще има летящи таксита, които те първа се тестват

...
Бургас ще има летящи таксита, които те първа се тестват
Коментари Харесай

Валентин Атанасов за летящите таксита, които след Дубай ще въведат в Бургас

Бургас ще има летящи таксита, които те първа се тестват за въвеждане в Дубай, а до две години евентуално ще бъдат въведени първо по Южното Черноморие– това заяви в ефира на Дарик, ръководителят на УС на „ Българска асоциация за климатолечение и здравен туризъм “ - Валентин Атанасов. Освен в шеф в съдружие „ Рафаел – инфо, просвета и туризъм “, той е и уредник на третия следващ Национален конгрес за авиотранспортна съгласуваност.

По думите му, предстоят интензивности в няколко посоки за решение на казуса с летище Бургас. А измежду предложенията е сполучливият мениджмънт на летището в Пловдив, които за малко време съумя да се развие, както и разновидностите за връзка на Бургас с Истанбул.

„ Това са положителни разновидности, които още този месец ще бъдат показани още веднъж и ще се разискват на необятна среща с кметовете на общините, представители на туристическия бранш по самодейност на регионалния шеф на Бургас, с цел да може Бургаски район да стане действително наличен за туристическия поток, който би трябвало да бъде притеглен. Не на последно място е и жп транспорта, който може да затвори цялостен цикъл от транспортни услуги и да обезпечи по-бърз достъп до оборотните летища “, разяснява още Валентин Атанасов.

Повече по тази тематика, чуйте от него в звуковия файл:
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР