Бургас се превърна не само в пример, но вече задава

...
Бургас се превърна не само в пример, но вече задава
Коментари Харесай

Президентът: Бургас задава стандарт

„ Бургас се трансформира освен в образец, само че към този момент задава стандарт- и в обучение, и в опазване на здравето, и в зелени политики, в новаторски решения, и в грижа за възрастните и младежите, иза хората с потребности. Това е град освен на здравите обичаи, само че и на напредъка, на бъдещето “ – С тези думи довечера президентът Румен Радев се обърна към голямото голям брой, изпълнило до краен лимит площад „ Тройката “ в Бургас, с цел да участва на кулминационната точка на Никулден в града. Държавният глава, дружно с кмета Димитър Николов и лауреати от национални и интернационалните състезания за младежите се качиха на сцената и възпламениха светлините на 15-метровата елха, която блестна в сърцето на Бургас.

Радев благодари на жителите на града и персонално на Димитър Николов за поканата да показа празника, и даде отличен отзив за работата и визията на локалната власт за взаимоотношение с жителите, с държавната власт, публичните организации, с бизнеса. „ Днес в Бургас еднообразно добре съжителстват, както тежката промишленост и превоза, по този начин и осведомителните технологии “, сподели президентът.

Той бе придружаван от първата дама Десислава Радева. И не спести комплиментите си. А с това и завоюва овациите на множеството:„ Научно е потвърдено, че най-красивите и интелигентни дами са тук, в Бургас. Мога да прибавя - и най-взискателните. Затова и бургаските мъже все ги тегли към морето-кой със сърф, кой с яхта, кой с транспортен съд, само че все натам…. „

Радев акцентира, че през всички тези години свободолюбивия дух на бургазлии се е трансформирал в единица мярка. И добави: „ Бургас дава голям принос освен към брутния вътрешен артикул, само че и към българската просвета “.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР