Бургас. С ритуал за отдаване на военни почести и полагане

...
Бургас. С ритуал за отдаване на военни почести и полагане
Коментари Харесай

Бургас: С ритуал за отдаване на военни почести и полагане на венци пред паметника на Васил Левски бяха отбелязани 181 години от рождението на Апостола

Бургас. С обред за отдаване на военни почести и полагане на венци и цветя пред паметника на Васил Левски бяха маркирани 181 години от рождението на Апостола, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “ – Бургас . Десетки поданици и посетители на Бургас отдадоха респект към паметта на революционера във връзка годишнина от рождението му.
На събитието участва кметът на Община Бургас Димитър Николов, регионалният шеф Вълчо Чолаков, зам. регионалният шеф Севдалина Турманова, зам.-кметът на Община Бургас Йорданка Ананиева и общинският консултант Живко Табаков.
„ Един човек с доста висок морал, с правила, които основават държавността, свободата, реда и нацията. Човек, който е желал и се е борил с ясното схващане, че може и да не завоюва, само че е дал живота си за това България да я има. Човек, който е ярък образец за всички нас и който всички ние би трябвало да следваме и подражаваме в оптимално висока степен. Смятам, че днешно време имаме доста потребност от такива персони като него и от подражателство на неговия подвиг и водачество на нацията “. Това сподели регионалният шеф на Бургас Вълчо Чолаков.
Деница ДИМИТРОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР