Бургас. С представяне на книгата на Василий Димов Москва в

...
Бургас. С представяне на книгата на Василий Димов Москва в
Коментари Харесай

Бургас: С представяне на книгата на Василий Димов „Москва в понеделници“ и литературно четене на португалски език продължава програмата на фестивала „С книга на плажа“

Бургас. С показване на книгата на Василий Димов „ Москва в понеделници “ и литературно четене на португалски език продължава програмата на фестивала „ С книга на плажа “. Това оповестиха от пресцентъра на Община Бургас .
Проявата се провежда за четвърта поредна година от Регионална библиотека „ Пейо Яворов “ и Община Бургас. До 12 август на алеята пред Експоцентър „ Флора “ ще бъдат показани книги на разнообразни издателства, а в залите не центъра всяка вечер предстоят забавни срещи с създатели, илюстратори и литературни критици.
В 17.00 часа през днешния ден ще бъде показан романът на Василий Димов, номиниран за съветския Букър – „ Москва в понеделници “.
Веднага след срещата с Василий Димов, в 19.00 часа ще стартира литературно четене на български и португалски език и ще бъде презентиран забавният план „ Синьо пространство, който разкрива техники за разработване на португалско азулежу.
В зала 2 на Експо център „ Флора “ ще бъде подредена и галерия, разкриваща хубостта на португалското изкуство.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР