Бургас. Приятели, роднини и познати на убитата в асансьор в

...
Бургас. Приятели, роднини и познати на убитата в асансьор в
Коментари Харесай

Бургас: Приятели, роднини и познати на убитата в асансьор в ж. к. „Меден рудник“ Никол Йончева и семейството й се събраха мълчалив протест пред Съдебната палата

Бургас. Приятели, родственици и познати на убитата в асансьор в ж. к. „ Меден рудник “ Никол Йончева и фамилията й се събраха безмълвен митинг пред Съдебната палата в Бургас, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “ – Бургас . Събралите се настояха за доживотна присъда за причинителя, а не както е планувало законодателството - от 3 до 10 години. „ Дойдохме да подкрепим фамилията и въпреки и безмълвно да кажем, че не сме съгласни с това, че единствено тъй като някой не е пълновръстен, няма да получи обективна присъда. Престълението е задоволително грубо “, сподели Таня Андонова, която е близка на убитото момиче.
11-годишната Никол беше убита на 20 август 2017 година в асансьор в ж. к. „ Меден рудник “ от 15-годишния Иван Иванов. Днес съпричастен към фамилията на Никол Йончева жител го замери с яйца, до момента в който той влизаше в съда. Разпоредителното съвещание на Окръжния съд в Бургас по случая стартира в 09.30 часа и се организира при закрити порти.
Веселина НИКОЛОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР