Бургас. ОУ Христо Ботев“ в Бургас провежда интерактивни занимания като

...
Бургас. ОУ Христо Ботев“ в Бургас провежда интерактивни занимания като
Коментари Харесай

ОУ „Христо Ботев“ в Бургас провежда интерактивни занимания като част от проекта „Първокласно начало“

Бургас. ОУ „ Христо Ботев “ в Бургас организира интерактивни занимания като част от плана „ Първокласно начало “. Това оповестиха от пресцентъра на Община Бургас . С възторг и старание първокласниците от ОУ „ Христо Ботев “ в кв. „ Долно Езерово “ се включват в интерактивни уроци всеки ден. Чрез разнообразни игри и занимателни занимания на интерактивна дъска и таблети, децата усвояват познания по български език и математика. Днес те се включиха в открит урок и демонстрираха наученото до момента посредством просветителни игри на образователните електронни устройства.
Провеждането на интерактивните занимания е част от плана „ Първокласно начало “, който се осъществя от Община Бургас във всички учебни заведения.
В резултат на плана всички кабинети за първокласници бяха реконструирани напълно преди образователната година. Всички стаи са обзаведени с антибактериални настилки, лед осветяване, нови шкафчета, нови единични чинове, които могат да се конфигурират по друг метод, нови интерактивни дъски с благоприятни условия за потребление на електронни учебници и електронен дневник.
От новата образователна година ОУ „ Христо Ботев “ в кв. „ Долно Езерово “ към този момент има напълно нова и съвременна трапезария, където децата могат да се хранят - да закусват, да обядват и да се възползват от опцията за свободна консумация без да напущат двора на образователното заведение. Помещението е напълно актуализирано, ремонтирани са и сервизните и обслужващи пространства, обособена е тоалетна за възпитаници с физически увреждания.
За учениците най-атрактивните придобивки са двете нови стадиони за баскетбол и хандбал и за футбол.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР