Бургас. Областната структура на ПП ГЕРБ – Бургас изпрати Благодарствено

...
Бургас. Областната структура на ПП ГЕРБ – Бургас изпрати Благодарствено
Коментари Харесай

ПП ГЕРБ – Бургас благодари на структурата на партията в Сливен за предоставената помощ за бедстващите от наводнението

Бургас. Областната конструкция на Политическа партия ГЕРБ – Бургас изпрати Благодарствено писмо до структурата на партията в Сливен за предоставената помощ за бедстващите от наводнението бургаски села. Веднага след бедствието ГЕРБ – Сливен провежда благотворителна акция за хората потърпевши от наводнението в област Бургас. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . По време на акцията бяха събрани пакетирани хранителни артикули, одеяла, артикули за персонална хигиена, както и препарати за разчистване на дома. Предприемачи ГЕРБ – Сливен също се включиха в самодейността. Те
подариха на бедстващите хора дърва за огрев. 20 кубика дърва получиха жителите на село Полски извор като подаяние от регионалната конструкция на Предприемачи ГЕРБ - Сливен. Председателите на регионалните структури на Предприемачи ГЕРБ Сливен и Бургас – Николай Колев и Николай Янев сплотиха напъните си, с цел да съумеят да доставят дървата непосредствено до къщите на потърпевшите фамилии.
Благодарственото писмо от регионалния координатор на Политическа партия ГЕРБ – Бургас Димитър Бойчев е адресирано до регионалния координатор на ГЕРБ – Сливен Десислава Танева, приятелите и съидейници на партията в района. В него написа: „ От името на цялата конструкция на Политическа партия ГЕРБ в област Бургас Ви благодаря, че се включихте в благотворителната акция в помощ на потърпевшите от наводнението в Бургаско. С даренията от дърва за огрев, одеяла и материали от първа нужда Вие подадохте ръка на бедстващите и им осигурихте глътка успокоение през тежките дни след наводнението. Благодарим Ви и дано добротата, която грее в сърцата Ви в никакъв случай не угасва! “.
Село Полски извор е едно от най-засегнатите обитаеми места от бедствието, а в цялата община Камено наводнените семейства са повече от 120. Наводнението от 25 октомври в бургаските села Полски извор, Черни връх, Ливада, Тръстиково и Равнец предизвикаха освен големи материални вреди, само че взеха и човешки жертви.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР