Бургас. Нова IT академия започва прием на курсисти в Бургас.

...
Бургас. Нова IT академия започва прием на курсисти в Бургас.
Коментари Харесай

Нова IT академия в Бургас започва прием на курсисти

Бургас. Нова IT академия стартира банкет на курсисти в Бургас. Стартиращото ускорено образование ще вкара 100 запалянковци в света на програмирането. Това оповестиха от пресцентъра на Община Бургас . Записването в него не изисква предходни знания или опит, а сполучливо миналите подготвителния курс ще имат опция да продължат в на практика ориентирана част, където посредством симулация на действителна работна среда ще усетят динамичността на специалността програмист. Обучението е с обща дълготрайност от 6 месеца и е изцяло гратис. Всички, които желаят да се запишат могат да го сторят до 20 октомври 2019 година
„ Целта на нашата академия е да сътвори мост сред теоретичното образование и професионалната реализация. За да го реализираме, ние ще помогнем на нашите курсисти да влязат в ролята на софтуерни експерти посредством пресъздаване на оптимално реалистична работна конюнктура. С това начинание се надяваме да притеглим и задържим млади експерти, които да се развиват в България “, съобщи шефът на образователното заведение Христо Тодоров.
Академията е инициирана от българската IT компания „ Скейл Фокус “ и си слага амбициозната цел да образова 10 000 експерти изцяло гратис до края на 2023 година. Най-добрите измежду приключилите ще имат опцията да стартират работа в Бургас се причислят към водещите софтуерни компании в страната, с които „ ScaleFocus “ си партнира незабавно след дипломирането си. Минималното стартово заплащане е в размер на 1500лв.
Първият клон на академията отваря порти в Бургас през есента на 2019 година с цялостната поддръжка на Община Бургас. Академията ще работи интензивно с локалните учебни заведения и университети за подсилването на IT общностите по местоположения.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР