Бургас не е само град на здравите традиции, Бургас е

...
Бургас не е само град на здравите традиции, Бургас е
Коментари Харесай

Румен Радев на Тройката“ с братя Аргирови

Бургас не е единствено град на здравите обичаи, Бургас е град на напредъка, град на бъдещето. Бургас сподели по какъв начин може по най-хубавия метод една община да си взаимодейства с държавната власт, публичните организации, бизнеса, жителите. Това сподели президентът Румен Радев в морския град. Той дойде там, с цел да поздрави жителите му във връзка празника на града - Никулден.

Радев бе формален посетител на тържествения концерт и церемонията по запалването на светлините на коледната елха на централния площад " Тройката ".

Радев уточни, че в Бургас еднообразно добре работят, както тежката промишленост и превоза, по този начин и осведомителните технологии.

В словото си президентът добави: " Бургас се трансформира освен в образец, Бургас към този момент задава стандарт и в опазване на здравето, и в обучение, и в зелени политики, и в новаторски решения, грижа за възрастни и младежите, за хората със специфични потребности. Но през всички години едно нещо остава непроменяемо – това е свободният, свободомислещ креативен дух на бургазлии. Бургас, откогато се помним, е и ще продължи да бъде град на поетите, на художниците, на артистите, на музикантите. Бургас дава голям принос освен към брутния вътрешен артикул, само че и към българската просвета ".

" Научно е потвърдено, че най-красивите и интелигентни дами са от Бургас, само че мога да прибавя и най-взискателните, по тази причина и бургаските мъже все ги тегли към морето ", добави президентът.

Радев сподели, че бургазлии би трябвало да се гордеят с всичко, което е реализирано след години работа и труд, да се гордеят с младежите и сигурното бъдеще. Президентът пожела на присъстващите светли коледни и новогодишни празници, здраве, топлота и благополучие.

На централния площад " Тройката ", с цел да отбележат празника на града, бяха се събрали стотици хора. Светлините на коледната елха бяха запалени от кмета на града Димитър Николов и възпитаници, показали се с оценки на интернационалните олимпиади и надпревари.

Румен Радев бе придружаван от брачната половинка си Десислава Радева. Събитието почете и регионалният шеф на Бургаска област проф. Мария Нейкова.

На площад " Тройката " имаше концерт с присъединяване на братя Аргирови, група FOUR, Мариана Добрева и Михаела Михайлова, Вокален отбор " Фортисимо “, Калоян Николов, Бургаски духов оркестър, Хор „ Милка Стоева “, Стоян Памуков и DJ Pancho.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР