Бургас, най-модерно развиващият се град в България, заслужава и отдавна

...
Бургас, най-модерно развиващият се град в България, заслужава и отдавна
Коментари Харесай

Откриха зала „Арена“! Президентът: Защото Бургас заслужава

„ Бургас, най-модерно развиващият се град в България, заслужава и от дълго време чака тази зала. За мен е голямо наслаждение да бъдем през днешния ден дружно с цел да открием най модерното спортно оборудване в България. Изграждането на такава инфраструктура е от главно значение за развиването ни като нация. Не единствено за постигането на високо спортно майсторство, само че най-много за всеобщ спорт иза духовното и физическото развиване на младежите в България “- С тези думи през днешния ден президентът Румен Радев се обърна към стотиците поданици на Бургас, които през днешния ден се стекоха в спортна зала „ Арена Бургас “ за церемонията по формалното разкриване на оборудването.

Държавният глава акцентира, че залата е реалност с помощта на поддръжката на няколко държавни управления и огромната упоритост и непримиримост на министъра на спорта Весела Лечева, служебния министър на районното развиване Иван Шишков, Община Бургас и управлението в лицето на кмета Димитър Николов:

„ Той сподели, че там където има визия за развиването на града, високи упоритости, непримиримост, упоритост и умения за работа с всички институции, нещата се случват “

Очаквайте детайлности!
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР