Бургас. Народните представители от БСП за България инж. Петър Кънев,

...
Бургас. Народните представители от БСП за България инж. Петър Кънев,
Коментари Харесай

Бургас: Народните представители от „БСП за България” от района се ангажираха с проблемите във Военноморска база Атия

Бургас. Народните представители от „ Българска социалистическа партия за България ” инж. Петър Кънев, Николай Тишев и Тодор Байчев посетиха Военноморска база Атия по покана на флотилен адмирал Мален Чубенков (командир на Флотилия бойни и спомагателни кораби – ВМС). Това оповестиха от пресцентъра на Националния съвет на Българска социалистическа партия. При визитата си народните представители се срещнаха с историята, организационната конструкция, числения състав, задачата, функционалностите и дилемите на Флотилия бойни и спомагателни кораби-ВМС. Те също по този начин бяха поканени да прегледат и военен транспортен съд „ Горди ”, като по време на обиколката се осведомиха за метода и изискванията на работа на плавателния съд.
На срещата бяха разисквани изискванията на работа и заплащането във военноморските сили. Бе коментирано, че заплатите, които получават чиновниците на Военноморска база Атия, не са увеличавани от 2013 година, като тогава са били вдигнати единствено с 9 %.
Народните представители бяха безапелационни, че армията или ще я има, или не, приблизително състояние не е задоволително.
„ Много съм впечатлен от духа на нашите командири в морския флот. Независимо от оскъдното финансиране на армията, и в частност на военноморските сили, те вършат всичко допустимо да пазят името на България като морска страна. Всички ние сме уверени, че мощна страна би трябвало да има мощна войска. Който не се грижи за личната си войска, ще се грижи за непозната войска ” – съобщи инж. Петър Кънев.
„ Изразявам своята подготвеност да спомагам за подобряването на материалните условия на чиновниците на военноморската база в Атия ” – уточни Николай Тишев.
„ Бих съдействал за решаването на проблемите в базата. Могат да разчитат на нашата поддръжка. ” – сподели от своя страна Тодор Байчев.
Народните представители насочиха своята благодарност и поздравиха управлението на флотилията за извънредно добре свършената работа по време на избавителните интервенции при снежните бедствия през миналия зимен сезон.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР