Бургас. Концертът They say rock is dead?“ на виртуозния китарист

...
Бургас. Концертът They say rock is dead?“ на виртуозния китарист
Коментари Харесай

Бургас: Концертът „They say rock is dead?“ ще се проведе на сцената на Летния театър

Бургас. Концертът „ They say rock is dead? “ на виртуозния китарист Николо Коцев, групата му „ Кикимора “ и оркестъра на Държавна опера – Бургас ще се организира на сцената на Летния спектакъл. Концертът ще стартира от 20.30 часа и е събрал рок шлагерите на ХХ век. Това оповестиха от пресцентъра на Община Бургас . На сцената под звездите в Бургас ще излязат рок бандата, разбъркан хор и симфоничния оркестър, с цел да изпълнят най-великите рок песни на всички времена. Парчетата ще бъдат „ облечени “ в специфични симфонични аранжименти, множеството от които са основани от Николо Коцев за този план. Диригент е маестро Цанислав Петков.
Сред безконечните части, които ще бъдат показани в Летния спектакъл, са „ Jump “ на групата Van Halen, „ Living on a prayer “ на Bon Jovi, „ Highway to hell “ на AC/DC, „ Since you’ve been gone “ и „ Gates of Babylon “ на Rainbow, „ Kashmir “ и „ Stairway to heaven “ на Led Zeppelin, „ Bohemian rhapsody “ на Queen, „ Paradise city “ на Guns‘n`Roses, „ July morning “ на Uriah Heep и доста други.
Премиерата на музикалния план „ They say rock is dead? “ в Бургас беше през февруари, като дни преди събитието билетите бяха изчерпани и беше оповестена дата за втора премиера.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР