Бургас. Форум на тема Успешният имидж и факторите за изграждане

...
Бургас. Форум на тема Успешният имидж и факторите за изграждане
Коментари Харесай

Бургас: Форум на тема „Успешният имидж и факторите за изграждане на силен работодателски бранд“ ще се проведе в Бургаския свободен университет на 19 март

Бургас. Форум на тематика „ Успешният имидж и факторите за създаване на мощен работодателски бранд “ ще се организира на 19 март 2019 година в Бургаския свободен университет. Това оповестиха от пресцентъра на Община Бургас . Фокусът на събитието ще бъде върху тактиките за създаване и поддържане на мощна работодателска марка, както и върху ефикасните техники за обосноваване и ангажиране на чиновници, като детайл от поддържането на репутацията на марката.
Събитието е проведено от сп. Enterprise и се организира с формалното партньорство на КРИБ - Бургас и Община Бургас. Партньори на форума са Индустриален и логистичен парк - Бургас и ИКТ Клъстер - Бургас.
Предстоящият Employer Branding конгрес е ориентиран към работодателската марка и връзката бизнес-образование в България. В рамките на събитието ще бъдат показани работещи тактики за поддържане и насърчаване на положителния работодателски имидж, както и трендовете по повод ангажираността на чиновниците. Присъстващите ще имат опцията да се срещнат с представители на едни от най-големите компании в Бургас и района, които ще разкрият част от своите тактики за привличане, обосноваване и задържане на фрагменти, както и ще показват действителни образци и техники, посредством които са съумели да трансформират радикално работния развой и да подобрят имиджа си на национално равнище.
Лектори на форума ще бъдат потвърдени специалисти и експерти в областите корпоративна обществена отговорност, създаване на работодателска марка, връзка на марката, цифрови технологии за връзка и други, които ще споделят най-хубавите практики - какво тъкмо вършат и по какъв начин го ползват. Сред тематиките на презентациите им ще бъдат:
- Как да изградим мощна работодателска марка;
- Стратегия за създаване на мощна работодателска марка;
- Стъпки за основаването на сполучлива тактика за привличане и задържане на таланти;
- Корпоративна обществена отговорност (КСО), като метод за ангажиране и задържане на чиновниците. Какво притегля чиновниците в компанията и какво ги задържа?;
- Ключови допирни точки и по какъв начин да създадем мощна връзка сред хората и марката?
- Как да създадем посланията на марката ангажиращи и привлекателни?;
- Ефективни канали за връзка на работодателската марка;
- Използване на обществените мрежи и мобилните технологии за привличане на гении и основаване на общности.
Предстоящият Employer Branding конгрес е част от поредицата събития " My Success " на сп. Enterprise, което от 2010 година насам провежда конгреси на разнообразни тематики по настоящи въпроси за съответни промишлености. Събитията My Success обичайно събират едни от най-хубавите специалисти и потвърдени експерти в съответните области, а аудиторията има опцията освен да разшири своите знания и да получи качествена информация от водещи специалисти, само че и да разшири мрежата си от контакти.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР