Бургас е успешният модел за правилното развитие на туризма в

...
Бургас е успешният модел за правилното развитие на туризма в
Коментари Харесай

Министър Динкова: Бургас е успешният модел за правилното развитие на туризма в България

Бургас е сполучливият модел за вярното развиване на туризма в България. Това съобщи министър Зарица Динкова на честванията, отдадени на Никулден, в културно-туристическия комплекс " Ченгене скеле " в Бургас.

Министър Динкова и кметът на града Димитър Николов се включиха в обичайния за локалните риболовци бит и хвърлиха цветя в морето, с цел да отдадат респект към Свети Николай и жертвите на морските стихии.

Туристическият комплекс " Ченгене скеле " е образец за това по какъв начин разнообразни столетия могат да съжителстват дружно и това да притегля доста гости, акцентира министър Динкова. " Ако желаеме да имаме привлекателни дестинации, би трябвало да имаме привлекателни места за живеене. Когато локалните управляващи са мощни и самодейни, това се отразява и на туризма ", добави министър Динкова.

Партньорството сред страната и общините е извънредно значимо, съобщи от своя страна кметът на Бургас Димитър Николов.

" Присъствието на министъра на туризма Зарица Динкова през днешния ден, на най-важния за бургазлии празник, демонстрира какъв брой значим за страната е морският туризъм и рибарският занаят. "

„ Ченгене скеле " за втора поредна година се утвърждава като сполучлива туристическа дестинация и отвън летния сезон, добави Димитър Николов.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР