Бургас е носител на голямата награда за туризъм през 2020

...
Бургас е носител на голямата награда за туризъм през 2020
Коментари Харесай

Бургас е носител на голямата награда „Дестинация на годината“

Бургас е притежател на огромната премия за туризъм през 2020 година „ Дестинация на годината “ на списание Destinations – ultimate guide for your holiday и Национална осведомителна организация bgtourism.bg. Принос за оценката имат тематичните уикенди, които морският град осъществя през 2020 година и притегли вниманието и избора на хиляди туристи да преоткрият Бургас и района за своята отмора. Екипът на община Бургас осъществя забавна и новаторска рекламна акция.
Първите годишни туристически награди на списанието и онлайн платформата за туризъм включват общо 8 категории.
„ С премиерата на най-новото и профилирано списание за туризъм у нас започваме с огромна отговорност и самодейността да награждаваме отличниците в туризма. Всеки ден ние сме в контакт с всички браншове в туристическата промишленост и виждаме напъните, които се поставят. Имаме образованието и опита в туризма и публицистиката. Нашата селекция от спечелили за 2020 година е образец за професионализъм и съставлява най-хубавото от българската и интернационална туристическа промишленост в страната ни. Отличията имат двойно по-голяма тежест, тъй като в една от най-трудните в историята на международния туризъм година носителите на огромните награди в обособените категории демонстрираха хоризонта, който би трябвало да следваме – да не вършим компромис с професионализма, да продължаваме да работим със пристрастеност, да имаме самостоятелно отношение към потребителите, да се усъвършенстваме и да бъдем новаторски “, съобщи притежателят на профилираните медии за туризъм Руслан Йорданов.
Наградата за персона на годината отива в ръцете на генералния управител на Гранд хотел Милениум Жулиета Серафимова, която е отличена поради поредната си и сполучлива политика в областта на туризма, и с новоткрития петзвезден хотел в София – един от най-мащабните планове на Балканите. За следващ път тя потвърди своя висок професионализъм в света освен на туризма, само че и на бизнеса, който към момента е под хегемонията на мъжете.
Българският съюз по балнеология и СПА туризъм осъществя политики и събития, осъществяване със стойностно наличие, и потвърди, че може да бъде същински мост сред страната, бизнеса и потребителите. В лицето на организацията страната има специалисти, които имат национално и отговорно държание, което задава хоризонтите за развиването на здравния туризъм.
Авиокомпанията Wizz Air продължи да открива бази в България, нови работни места и най-важното – нови дестинации, които дават повече благоприятни условия, както за пътешествениците, по този начин и за бизнеса. Нискотарифната компания усили своя пазарен дял на 27%. В продажба са общо 57 маршрута от България, като макар тежката година, са превозени над 1,6 милиона пасажери. Отличието за Wizz Air е и за високия професионализъм в областта на маркетинга в България.
26 години международен професионализъм! Тез Тур потвърди, че е същински другар на българския екскурзиант и му дава едни от най-хубавите оферти за почивка за вътрешен и интернационален туризъм. Компанията получава наградата и за мощното си рекламно и маркетингово наличие в цифровия свят, посредством който доближава бързо и професионално до своите клиенти.
В първите дни на международната пандемия Riu HotelsResorts зададоха високите равнища на качество и професионализъм, бяха новатори и образец за доста хотелиери с въвеждането на ограничения за безвредно посрещане и обслужване на гостите, които през днешния ден са неизменима част в региона на настаняването освен в България, само че и по света.У нас хотелите от групата на Riu HotelsResorts това лято бяха преоткрити от българските туристи.
Замъкът „ Влюбен във вятъра “ в Равадиново е освен осъществена фантазия на притежателя, само че и годишно е като магнит за хиляди български и непознати туристи. Туристическата забележителност през днешния ден се радва на голям интерес измежду туристите, както и на признанието на авторитетни организации от целия свят.
Ресторантьори и хотелиери от България, Русия, Украйна и Турция сплотиха старания, с цел да показват смисъла на районната кухня и преимуществата на Черноморската кухня. Направиха същинска селекция от усети и аромати на крайбрежни ястия, която да отличи района и да впечатли гостите. Black Sea Cuisine получава премията в категория “Кулинария и заведения ”.
„ България има своите положителни образци в туризма и занапред чакам да бъде преоткривана като дестинация. Има доста обекти и персони, които работят отговорно и професионално. Днес те са същински водачи, които основават екипен микроклимат и шампионски дух. Те са заслужен представител на българския туризъм. Нашата задача е да ги демонстрираме, а българските туристи да бъдат осведомени “, показва Руслан Йорданов.
 

Туристически награди ‘2020

Дестинация на годината

Бургас

Личност на годината в туризма

Жулиета Серафимова

Организация на годината

Български съюз по балнеология и СПА туризъм

Авиокомпания на годината

Wizz Air

Туроператор на годината

Тез Тур България

Хотели и курорти

Riu HotelsResorts

Туристическа забележителност

Замъкът „ Влюбен във вятъра “, Равадиново

Кулинария и Заведения

Black Sea Cuisine
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР