Бургас е един символичен град, от който започнаха промените през

...
Бургас е един символичен град, от който започнаха промените през
Коментари Харесай

Асен Василев: При Борисов трудът на едно поколение е отивал в шкафчета и кюлчета

Бургас е един алегоричен град, от който започнаха измененията през 2020 година с " Росенец ", които дадоха опция да има служебно държавно управление и Кирил Петков и да бъдат служебни министри в това държавно управление, а след това да продължим смяната и да създадем ново държавно управление, което работи в социална изгода. Надявам се след 2 октомври да успеем да довършим това, което бяхме почнали. Това сподели претендентът за народен представител от " " Константин Бачийски при откриването на офис на партията в морския град, съобщи кореспондент на.

Ние към този момент имаме ясна граница сред остарялото ръководство на ГЕРБ с всички корупционни практики и дефекти и новото ръководство, което разходва и ръководи обществения запас в полза на хората, означи той.



Политиката, която ние следвахме и ще продължим да следваме, е главно антикорупционна, тъй като това е единственият метод да се изпълни хазната и България да тръгне напред. Второто доста значимо нещо, което ще продължим да залагаме, е обществената политика – най-сетне да стартираме да влагаме в българските жители – в учителите, в лекарите, в служителите на реда, в армията. Това са главните стожери на една страна. Трябва да има доста съществени помощи, ориентирани към младите фамилии - към този момент има данъчни облекчения, безвъзмездни детски градини и увеличени майчински – това би трябвало да продължи, съобщи съпредседателят на " ".

За последната една година пенсиите се усилиха повече, в сравнение с през последните 12. Това би трябвало да продължи, тъй като тези хора са ощетени в доста огромна степен от последните 12 година ръководство – има години, когато пенсиите не са вдигани изобщо, има години, когато са вдигани алегорично. Всичко това е ограбен труд на едно потомство, който вместо да го употребяват, е отивал в шкафчета и в кюлчета. Това няма да го позволим и се надяваме на 2 октомври жителите да ни поддържат, в случай че този нов курс напред им харесва, уточни Василев.

В отговор на въпрос чака ли след 2 октомври да бъде основано държавно управление и в случай че да, какъв брой ще бъде дълъг интервалът му на ръководство, той съобщи: " Това зависи от българските жители. Ние можем да обещаем, че в случай че имаме мандат за сформиране на държавно управление, ще работим с " Демократична България " и с Българска социалистическа партия, с цел да можем да съставим държавно управление, което да продължи курса, който стартира, тъй че да продължава да има необятна обществена политика, да продължава да има вложения, курсът да продължи през работеща антикорупционна комисия, през работеща европрокуратура. Заложен е и магистрат, който да проверява господин Гешев, тъй че в някакво обозримо бъдеще да имаме и работеща българска прокуратура. Това са нещата, които желаеме да свършим за българските жители – оттам-нататък се надяваме те да ни поддържат и да се образува едно устойчиво ръководство, тъй като единствено със служебни кабинети не става ".



По думите му няма никакъв мотив за безпокойствие за държавния бюджет.

И след един месец ръководство на служебния кабинет продължаваме да сме на остатък в бюджета. Това, което излезе от материала, който изтече от Министерството на финансите, е, че до края на годината бюджетът ще бъде изпълнен както е заложен. В момента дългът на страната е с 2 милиарда лв. по-малко, в сравнение с предходната година, т.е. Няма никаква тревога. Ако бюджетът се направи по този начин, че да се занижат макропараметрите, да се направи при нереалистична прогноза, тъй че в края на другата година да останат едни пари за разпределяне с постановления на Министерски съвет, с цел да може да се ореже обществената стратегия – това беше методът на правене на бюджети много дълги години, тогава може би някой ще бие тревога единствено с цел да спре обществените заплащания, с цел да може в края на годината тези пари да отидат за несоциални потребности, сподели още.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР