Бургас. Дрескод шарени чорапи обявиха в ОУ Елин Пелин“ –

...
Бургас. Дрескод шарени чорапи обявиха в ОУ Елин Пелин“ –
Коментари Харесай

Бургас: Момчета и момичета от всички класове на ОУ „Елин Пелин“ отидоха на училище с шарени чорапи в подкрепа на хората със Синдрома на Даун

Бургас. Дрескод шарени чорапи оповестиха в ОУ „ Елин Пелин “ – Бургас. Момчета и девойки от всички класове пристигнаха на учебно заведение обути по този начин в поддръжка на хората със Синдром на Даун, чийто Международен ден означаваме през днешния ден. Това оповестиха от пресцентъра на Община Бургас .
Учениците донесоха също по този начин стотици чифтове шарени чорапки, които окачиха на особено опънати телове във вътрешния двор на школото. Активността и всеобщото присъединяване бяха образно доказателство, че и родителите на децата са показали съпричастност към самодейността, подета по концепция на учениците от IVа клас.
„ Активното присъединяване на децата и родителите надмина упованията ни. В един миг ни стана доста мъчно да намерим място, с цел да изложим всички донесени чифтове. Събраните чорапки ще бъдат дарени на деца в неравностойно състояние от община Бургас “, съобщи Марийка Димитрова – шеф на ОУ „ Елин Пелин “.
„ Гордея се с децата от моя клас и с родителите им, че ги възпитават в честност, почтителност и съпричастност “, уточни Мариянка Люцканова – класен началник на IVа клас.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР