Бургас. Днес, 10 юли 2017 г., в гр. Бургас, по

...
Бургас. Днес, 10 юли 2017 г., в гр. Бургас, по
Коментари Харесай

Висшият съдебен съвет на Република България подписа Споразумение за сътрудничество с Върховния съвет на магистратурата в Италия

Бургас. Днес, 10 юли 2017 година, в гр. Бургас, по време на XII-та Конференция на Балканската и Евро-средиземноморска мрежа на правосъдните препоръки бе подписано двустранно Споразумение за съдействие сред Висшия правосъден съвет на Република България и Върховния съвет на магистратурата на Италия. Това оповестиха от пресцентъра на Висш съдебен съвет.
Целта на съглашението е в границите на другарските връзки сред двете страни, взаимният продан на информация и опитът в региона на правото да се слагат на качествено по-високо равнище.
„ Ролята на препоръките на правосъдната власт в битката против тероризма “ бе тематиката, която показа господин Сотир Цацаров – основен прокурор на Република България. Темата „ Безпристрастност и етичен кодекс и бъдещето на правосъдната власт и безпристрастност “ бе показана от госпожа Милка Итова – член на Висш съдебен съвет. Участниците в конференцията бяха приветствани от господин Димитър Узунов – представляващ Висш съдебен съвет, госпожа Десислава Ахладова – заместник-министър на правораздаването, и господин Джин Джони – президент на БЕСМСС. Всяка година Балканската и Евро-средиземноморска мрежа на правосъдните препоръки организира конференция на разнообразни професионални тематики. В тазгодишната конференция вземат участие над 60 представители на правосъдните препоръки на Черна гора, Босна и Херцеговина, Косово, Унгария, Италия, Турция, Албания, Сърбия и България.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР