Бургас. Бургаски юрист и преподавател в БСУ Радостина Иванова-Мишинева бе

...
Бургас. Бургаски юрист и преподавател в БСУ Радостина Иванова-Мишинева бе
Коментари Харесай

Бургас: Юрист и преподавател в БСУ Радостина Иванова-Мишинева бе избрана за Почетен консул на Австрия в България

Бургас. Бургаски правист и учител в БСУ Радостина Иванова-Мишинева бе определена за Почетен консул на Австрия в България. Това оповестиха от пресцентъра на Община Бургас . На публична гала в КЦ „ Морско Казино “ Мишинева бе показана от зам.-министъра на външните работи на Австрия Майкъл Линдхарт и посланикът на Австрия у нас Н.Пр. Роланд Хаузер. Дипломатическата задача, която оглави Радостина Иванова-Мишинева ще обслужва още Варна и Добрич. Освен дълготраен правист, доктор гл. ас. Радостина Иванова Мишинева е учител по трудово право.
Сред формалните посетители бяха Областния шеф на Вълчо Чолаков, зам.-кметовете на Община Бургас Красимир Стойчев и Чанка Коралска, кметът на община Приморско Димитър Германов, почетният консул на Руската федерация в Бургас Тонко Фотев, ректорът на БСУ проф.дпн. Галя Христозова, представители на бизнеса и културата.
„ За мен е огромна чест да бъда почетен консул на Австрия в Бургас. Ще направя всичко допустимо, с цел да подобрим връзките и най-много икономическите взаимоотношения сред двете страни “, съобщи новият почетен консул на Австрия доктор Радостина Иванова-Мишинева.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР