Бургас. Bomfunk MC`s и легендарните En Vogue са две от

...
Бургас. Bomfunk MC`s и легендарните En Vogue са две от
Коментари Харесай

Bomfunk MC`s и En Vogue идват за първи път у нас на бургаския SPICE MUSIC FESTIVAL 2020

Бургас. Bomfunk MC`s и именитите En Vogue са две от огромните изненади на бургаския фестивал SPICE Music festival 2020. И двете обединения идват за първи път в България. Това оповестиха от пресцентъра на Община Бургас .

Специално за фестивала от Съединени американски щати ще дохвъри една от най-известните и сполучливи женски групи на всички времена - Еn Vogue. Вече 30 години те държат високо вдигната летвата на дамските обединения в музикалната промишленост, а триумфът им се мери в милиони - от над 20 милиона продадени копия от първия им албум, до над 25 милиона гледания на шлагерите им в Youtube! Днес дамите от Еn Vogue са освен едни от кралиците на международната поп музика, само че и същински митове, които ще можем да забележим на българска сцена за първи път. SPICE Music festival 2020 е неповторимият ви късмет да си припомните шлагерите Free Your Mind, Don`t Let Go, Whatta Man и доста други.

Bomfunk MC`s са втората огромна изненада в програмата на SPICE Music festival 2020. Финландската хип-хоп група се събра още веднъж през 2018 след 13-годишно музикално мъртвило и към този момент са подготвени с нови части и чисто нов римейк клип на най-големия си шлагер Freestyler. Тяхното шоу на SPICE Music festival 2020 ще бъде цялостен час и почитателите ще могат да чуят всички добре познати техни шлагери от края на 90-те.

С едночасов концерт и група онлайн в програмата на SPICE Music festival 2020 ще се включат и британците Kosheen, които след появяването си в края на 90-те превзеха музикалните чартове с неповторими шлагери като Catch, Hide U и други

А какво е празненство на 90-те без любимеца на българската аудитория Nana? И той идва в Бургас, с цел да вдигне градуса на купона с шлагерите Lonely, Remember the time, He`s Comin` и други

Холандската евроденс групировка Vengaboys, без чиито шлагери не минаваше нито едно празненство на 90-те, също ще озвучат бургаския залив с шлагерите си Boom, Boom, Boom, Boom!, We like to Party, Shalala lala.

Още една емблема от 90-те - Double You - са последното ново име, което уредниците афишират на този стадий. Начело с Уилям Нерейн, те ще ни изпеят незабравимите " Please don`t go ", " Run to me " и други

Догодина фестивалът ще бъде цели три дни - 7, 8 и 9 август. Той още веднъж ще се организира на територията на Пристанище Бургас. Фестивалната зона ще бъде по-голяма, сцената и цялостната хореография - още по-мащабни.

Припомняме ви и останалите реализатори, които ще дойдат за най-голямото празненство на 2020 година в Бургас, като общият им брой към този момент е 17!

Това са C+C Music Factory и Sonique, мамбо фурията Lou Bega, Corona с присъединяване на бразилската дива Олга де Суза, немските хип хопъри C-Block, испанките Las Ketchup, Reel 2 Real ft. The Mad Stuntman, който също ще забележим за първи път на фестивална сцена у нас, Rozalla с " Everybody`s free ", италианската денс групировката Black Box, LayZee aka Mr.President, който ще ни върне в 1996 с " Coco Jamboo " и английското дуо Maxx, което от 2019 още веднъж се завърна на сцената.

Както на първото издание на SPICE Music Festival 2019, по този начин и през август 2020 на сцената ще се качат и български реализатори, които ще бъдат оповестени при започване на идната година. Организаторите обаче издават, че приготвят огромна изненада за почитателите на българската музика!

Билети за SPICE Music Festival 2020 могат да бъдат закупени от EpayGo и в мрежата на EasyPay в цялата страна. До края на декември цената на билета за трите фестивални дни е единствено 88 лева След 01.01.2020 тридневният билет ще коства 110 лева От януари 2020 в продажба ще бъдат пуснати и еднодневни билети на цена от 50 лева за ден.

За най-големите почитатели на музиката на 90-те, уредниците са планували и VIP билети, които са стеснен брой и сега са на цена от 120 лева VIP билетът дава достъп до особено построени VIP платформи и VIP бар, по-бърз достъп до фестивалната зона и обособени санитарни пространства. VIP билети може да купите от тук: http://bit.ly/spice2020-epayGO.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР