Бургас. 6017 лева е сумата, която беше събрана на кулинарния

...
Бургас. 6017 лева е сумата, която беше събрана на кулинарния
Коментари Харесай

ГЕРБ: 6017 лв. събраха бургаските майки за Мария Георгиева

Бургас. 6017 лв. е сумата, която беше събрана на кулинарния базар в помощ на бургазлийката Мария Георгиева. Цифрата е впечатляваща за благотворително събитие и ще бъде напълно предоставена на фамилията на младата майка. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ. Инициатори на акцията бяха девойките от клуб ГЕРБ Майки към Гражданско съдружие ГЕРБ. В продължение на четири часа те продаваха сладки и солени изкушения приготвени персонално от тях.
Каузата беше подкрепена от стотици бургазлии и посетители на града. На базара пристигнаха и доста хора, които са минали през ужаса на заболяването и изрекоха поддръжка на околните на Мария, които участваха на откриването на благотворителната самодейност.
Мария Георгиева е едвам на 33-години, майка е на 6-годишено момченце. През месец май 2013 година узнава страшната вест, че има рак на дясната гърда.
Следват тежки интервенции, само че за жал лекуването не е дало стремежи резултат.
През февруари тази година заболяването се връща още веднъж. В клиника в Турция излиза наяве, че е с разсейки в черния дроб, лимфите на врата, мишниците и гръдната кост.
Освен че е мъчително, назначеното й лекуване е прекомерно скъпо. Всяка седмица Мария посещава турската клиника за химиотерапия. Това ще продължи съгласно прогнозите на докторите, до момента в който се откри подобаващата терапия, с която може да се стопира болеста.
Семейството към този момент се изправя пред финансова неспособност да поеме разноските по лекуването. За целия ткурс на лекуване са нужни сред 70 и 80 хиляди лв..
Младите дами, които проведоха кулинарния базар, благодарят на бургаските медии за безрезервната поддръжка и на стотиците бургазлии, които демонстрираха, че са с огромни сърца. Пожелават на Мария здраве и доста споделени усмивки със фамилията.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР