Буреносен скандал с привкус на целулит и паласки се развихри

...
Буреносен скандал с привкус на целулит и паласки се развихри
Коментари Харесай

Повелителката на Мис Силикон Мариана Маринова брани целулита на „красавиците“: Вие като сте много хубави, защо не участвахте?

Буреносен скандал с привкус на целулит и паласки се развихри след последното издание на Мис Силикон видя HotArena.

В обществените мрежи се завъртяха фрагменти на някои от участничките, на които се вижда, че телата им са надалеч от съвършенството. Кадрите разкриват непотребни килограми и не чак толкоз съвършена визия колкото на фотосите в Instagram.

Стотици изсипаха нечовешка ненавист върху участничките, че не наподобяват по никакъв начин лъскаво и съществено са се изложили. Нападната беше и победителката Екатерина Митева, която през цялото време на състезанието впечатли освен с огромния си бюст, а и с татуирани кръстове по тялото, написа " България Днес "..

Грозната офанзива ядоса силиконка номер едно в България - Мариана Маринова, която от няколко години провежда конкуренцията сред девойки с едри гърди.

„ Кастингът за Мис Силикон беше разгласен през май, до август имаше 4 месеца. Вие като сте МНОГО УБАВИ, що не участвахте? Между другото! Това е фотография на  Екатерина Маринова. Катя е победителката в състезанието Мис Силикон 2020. Изглежда сносно! Разбира се, че е доста по- крепко да гледаме сеира на някой, в сравнение с да се зарадваме на успеха на различен или просто  да замълчим. И единствено да вметна:  Мис Силикон не е конкурс от НАЦИОНАЛЕН сан, това е просто ШОУ и никой на него не се е взел толкоз на съществено!

Каквото значение драскачите му отдават. Бих ви поискала да бъдете по- необятно скроени, а може би по- положителни, само че това е за други хора! Останете си зад екраните на компютрите,  там ви е мястото! “, написа във Facebook Маринова.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР