Бурен гняв срещу кмета Хасан Азис и администрацията му расте

...
Бурен гняв срещу кмета Хасан Азис и администрацията му расте
Коментари Харесай

Боклук! Гняв срещу кмета на Кърджали Хасан Азис

Бурен яд против кмета Хасан Азис и администрацията му пораства в Кърджали. Причината е неуместното положение със сметоизвозването - от към месец контейнерите преливат, образуват се микросметища, градът тъне в нечистотия. Същата е обстановката във Варна, като сходно на морския град пред общината ще има митинг - жители ще носят отпадък, с цел да го изхвърлят на входа. Събитието е планувано за 8 часа на следващия ден.

" Чух, че когато видиш камион на сметоизвозването, трябвало да си пожелаеш нещо! " ; " Не може да се живее в такава нечистотия! " ; " Нетърпимо е, не може да се случва в XXI век, какво вършат общинарите с налозите, които плащаме?! " - в подобен дух са многочислените мнения в кърджалийските групи в обществените мрежи.

Версията на общинската администрация е, че търговци изхвърляли нерегламентирано кашони, също така проблеми има сметопочистващата компания - през лятото нейни служащи предпочели да идат на гурбет, недостигала работна ръка, налагало се преструктуриране. Тия дни имаше пожар на депото, камионите стопираха да извозват, което в допълнение усложни нещата. Според опозиционните политически сили обаче не е по този начин. ГЕРБ да вземем за пример виждат проблем в изчерпващия се потенциал на депото.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР