Бунтовниците хуси твърдят, че са свалили американски дрон - само

...
Бунтовниците хуси твърдят, че са свалили американски дрон - само
Коментари Харесай

Бунтовниците хуси в Йемен твърдят, че са свалили американския военен дрон Predator с ракета

Бунтовниците хуси настояват, че са свалили американски дрон - единствено часове след публикувани онлайн фрагменти на нещо, което наподобява като останките на MQ -9 Predator дрон.

Американските военни не признаха незабавно случая. Въпреки това, в случай че бъде доказано, това ще бъде още един Predator, свален от хусите, до момента в който упорстват за акцията си за войната Израел-Хамас в Газа Стрип.

Говорителят на военните хуси Бриг. Генерал Яхя Сари твърди, че бунтовниците са свалили Predator в четвъртък с ракета земя-въздух, обещавайки по-късно да разгласява фрагменти от офанзивата. Той разказа дрона като " извършващ враждебни дейности " в йеменската провинция Мариб, която остава под контрола на съдружниците на интернационално приетото държавно управление на Йемен в заточение.

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Онлайн видео демонстрира останките наподобяващи частите на Хищника, както и фрагменти от останките в пламъци. Докато бунтовниците са правили изказвания за офанзиви, които по-късно се оказват погрешни, те имат история на свалян...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР