Бунтът срещу БФС ще продължи с Национален протест срещу управлението

...
Бунтът срещу БФС ще продължи с Национален протест срещу управлението
Коментари Харесай

Национален протест срещу БФС, блокират Околовръстното в София

Бунтът против БФС ще продължи с " Национален митинг против ръководството на Борислав Михайлов ". Футболни клубове и почитатели на разнообразни тимове зоват за загърбване на пристрастията и обединяване " в името на бъдещето на българския футбол " - в поддръжка на изхвърлените от БФС клубове и " в името на децата, на които беше неразрешено да практикуват обичания си спорт ".

Това излиза наяве от новосформирана група " За бъдещето на българския футбол " и събитие във фейсбук, които започнаха да се популяризират от футболни хора. Националният митинг е разгласен за четвъртък, 31 март, от 17 часа пред постройката на БФС в Бояна. Ще бъде блокирано Околовръстното шосе.

Ето и текста, към оповестения митинг:

Общонационален митинг против ръководството на Борислав Михайлов на 31.03.22 година в 17:00 ч. пред постройката на БФС в Бояна.

Дойде моментът да се надигнем против статуквото – обединени и дружно. Време е да се противопоставим на беззаконието и да кажем „ Край!” на своеволието.

Призоваваме всички клубове, които търсят промяна; всички почитатели, без значение от клубната принадлежност, само че милеещи за обичаната игра; всички хора, които желаят да гледат първокласен артикул – присъединете се към нас. Нека загърбим пристрастията и действаме дружно за общата идея. Каузата БЪЛГАРСКИ ФУТБОЛ.

Нека се обединим в името на клубовете, които бяха непозволено изключени от системата на БФС, тъй като имат друго мнение и си разрешиха да го изкажат. Нека се обединим в името на децата, на които беше неразрешено да практикуват обичания си спорт. Нека се обединим в името на бъдещето на българския футбол.

В четвъртък (31.03.) в 17:00 ч. се събираме пред постройката на БФС в Бояна за кротичък митинг против дейностите на БФС. Действия, пред които не можем да продължим да си затваряме очите. Имаме позволение от Столична община да затворим Околовръстното и да продължим с изразяването на недоволството по подчертаваме още веднъж - кротичък път.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР