Бунт в БСП е напът отново да повдигне т.нар. лидерски

...
Бунт в БСП е напът отново да повдигне т.нар. лидерски
Коментари Харесай

БСП настръхна: Нинова да си увеличи охраната

Бунт в Българска социалистическа партия е напът още веднъж да повдигне така наречен лидерски въпрос в партията с искане за промяна на управлението на " Позитано " 20. Този път мотивът алените да изригнат е тазсутрешното изявление на Корнелия Нинова, че в случай че президентът връчи третия мандат за сформиране на държавно управление в границите на сегашния парламент на нея, тя ще предложи проектопремиер от " Продължаваме промяната ".

Без да е посочила категорично името на досегашния посочен за поста от Политическа партия неин сътрудник в Министерския съвет в оставка - вицето на Кирил Петков и финансов началник Асен Василев, стана ясно, че Нинова стои зад неговите политики или другояче казано, " с десни ограничения вършим леви политики ".

Това ядоса до нервност немалка част от социалистите, в това число в парламентарната група и от сутринта в обществената мрежа валят закани против Нинова. Сред тях са: " Слаба й е защитата, да си усили бодигардовете " - много заплашителна позиция, отправена от член на Българска социалистическа партия против лидерката. Шефката на Българска социалистическа партия категорично отхвърли да бъде защитавана от НСО и от години разчита само на водач.

" Гласуваш за Нинова, получаваш Кокорчо ", пък установи тогавашният кадър на партията, изпъден таман от нея и ексдепутат Андрей Вълчев. От опозиционното крило на левицата " Социализъм ХХI век " към този момент готвят протестна нота против желанията на Нинова, разкриха още източници на Lupa.bg.

Не е изключено преди възможни предварителни избори през есента бесепарите да провеждат ново съвещание на конгреса, което да подложи Нинова на избор на съмнение, към този момент се мълви из коридорите на " Позитано " 20.
ТЕМА преди 21 минути 151 преди 14 часа 2391 преди 18 часа 1984
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР